HIPERPIGMENTACIJA, DISKOLORACIJA I NEUJEDNAČENI TEN

SC-ALPINEWHITE-1000x500

Koža je naš najveći organ, pa kao takva zaslužuje da joj posvetimo dovoljno pažnje i njege.

Današnji način života podrazumijeva nedovoljnu količina sna, prekomjerne količine kave, alkohola i cigareta, izloženost stresu i izloženost UV zračenju, a to su čimbenici koji ubrzavaju proces starenja kože.

Sunce je jedan od glavnih krivaca za nastanak pigmentiranih mrlja, ali osim zbog sunca hiperpigmentacije mogu nastati i uslijed hormonalnih promjena, kao i zbog uzimanja oralnih kontraceptiva ili zbog starenja. One se najčešće javljaju na područjima koja su najviše izložena direktnoj sunčevoj svjetlosti poput lica, ruku, vrata i dekoltea.

Skincode nudi cjelovito rješenje za posvjetljivanje i ujednačavanje kože, te za prevenciju nastanka hiperpigmentacija.

Alpine white je jedinstvena linija koja sadrži visoku koncentraciju vitamina B3, poznatijeg kao

NIACINAMID koji dokazano djeluje na postupalne pigmentacije, inhibicijom sinteze melanina.

Baza svih Skincode Alpine white proizvoda je ALPSKI BILJNI KOMPLEKS koji se sastoji od 7 biljaka odabranih na temelju njihovog djelovanja na enzim koji je odgovoran za proizvodnju melanina koji nas štiti od UV zraka, a ujedno djeluje i na posvjetljivanje kože i ujednačenje tena.

Kao dugotrajana zaštita važna je pravilna primjena krema za zaštitu od sunca, pa vam stoga preporučamo savršenu rutinu protiv pigmentacijskih mrlja u ljetnim mjesecima koji su ispred nas.

SC-ALPINEWHITE-Proizvodi

ALPINE WHITE ZAŠTITNA KREMA SPF 50 štiti od UVA I UVB zračenja te posvjetljuje i smanjuje nepravilnosti na koži.

ALPINE WHITE SERUM ZA INTENZIVNO POSVJETLJIVANJE KOŽE tretira pigmentirana područja i nepravilnosti, a koristi se kao dodatak kreme za posvjetljivanje i prevenira nastanak tamnih mrlja.

ALPINE WHITE KREMA ZA OČI pomaže posvjetliti, detoksicirati i zagladiti područje oko očiju. Kompleks iz zelene alge djeluje na tamne kolutove, a kofein detoksificira i smanjuje podbuhlost.

ALPINE WHITE MASKA ZA POSVJETLJIVANJE  u obliku gel kreme djeluje na posvjetljivanje kože tijekom noći.

ALPINE WHITE KREMA ZA RUKE ima nemasnu teksturu koja pomaže smanjiti veličinu i intenzitet mrlja i prevenira nastanak novih.