Metodom dvostrukog čišćenja lica do njegovanog izgleda kože

SKY-ExpertCleansePRP-1000x500-20210322

Želite li postići njegovani izgled kože, najvažniji korak u dnevnoj rutini njege je čišćenje lica.

Nečistoće iz zraka u obliku lebdećih čestica, vodootporni make up i proizvodi sa zaštitnim faktorom u kombinaciji sa sebumom, stvaraju gusti viskozni film na koži koji se ne može odstraniti samo sa vodom ili sa čistačem na komadiću vate. Ako ostanu na koži, nečistoće će zatvoriti pore, potaknuti razvoj upalnih procesa i neće dozvoliti prodiranje aktivnih sastojaka preparata koje nanosimo nakon čišćenja.

Upravo zbog toga danas se sve češće koristi metoda dvostrukog čišćenja lica koja produžuje rutinu čišćenja za koju minutu, ali nakon što se uvjerite u rezultate, nikada se više nećete vraćati na staro.

Kako izgleda dvostruko čišćenje i zašto je to bolja varijanta?

U prvoj fazi čistimo kožu površinski, sa preparatom na bazi ulja koje otapa slojeve teškog make upa, sebum i nečistoće topive u ulju.

U drugoj fazi radi se dubinsko čišćenje sa preparatom na bazi ultra nježnog surfaktanta koji prodire dublje u kožu, uklanja nečistoće i štiti kožnu floru.

Kod dvostrukog čišćenja bitno je odabrati proizvod za dubinsko čišćenje prema tipu kože, kako bismo izbjegli pretjerano ispiranje sebuma ili isušivanje kože.

Ako prilikom čišćenja uklonimo previše prirodnih ulja naša koža će početi stvarati više sebuma i postat će masnija. Isto tako, treba voditi računa da kožu previše ne isušujemo.

Nakon čišćenja potrebno je balansirati kožnu floru i zaštititi kožu od štetnog djelovanja vanjskih zagađenja.

Ovih je dana na tržište stigla nova linija Skeyndor Expert cleanse sa dvostrukom metodom čišćenja, formulirana sa prebioticima i postbioticima koji jačaju mikrobiotu kože, a bazira se na konceptu CLEAN kozmetike, sa biorazgradivim sastojcima i ambalažom koja se može reciklirati.

Linija obuhvaća 4 proizvoda:

SKY-ExpertCleansePRP-proizvodi-20210322

Micelar biphasic

sa prirodnim emolijensima, ekstraktom albicije i darutozidom koji odstranjuje make up sa očiju i usana, a odlično uklanja čak i vodootporan make up.

Micelarno ulje

kao 1.faza čišćenja čisti površinski, a sadrži prirodne emolijense, mikroemulzijski surfaktant i ekstrakt đumbira. Uklanja ostatke make upa i nečistoće koje su se akumulirale na koži tokom dana.

U 2.fazi izabirete preparat ovisno o tipu kože:

Matirajući gel za masnu i mješovitu kožu ili mlijeko za normalnu i suhu kožu

koji će dubinski ukloniti nečistoće i zaštititi kožnu floru. Oba sadrže ultra nježni prirodni surfaktant, agens za pjenjenje iz jabuke, postbiotički ferment i fitičnu kiselinu.

Nakon čišćenja, bitan je i završni korak u kojem rebalansiramo kožnu floru i štitimo je od vanjskih zagađenja.

Rebalansirajući vitaminski losion

koji stavljamo nakon čišćenja sadrži mineralnju morsku vodu iz Bretanje, postbiotički ferment, multivitaminski koktel i hijaluronsku kiselinu.

Nakon samo par tjedana korištenja Skeyndor Expert cleanse metode primjetit ćete da vaša koža izgleda njegovano, optimalno hidratizirana, matirana i 100% čišća.

Želite li samo isprobati Expert cleanse metodu, potražite EXPERT CLEANSE START PAKET  u kojem se nalazi micelarno ulje za površinsko čišćenje, gel ili mlijeko za dubinsko čišćenje i rebalansirajući vitaminski losion.

Pakiranje je dovoljno za mjesec dana korištenja, a cijena mu je samo 149 kn.