SkeyndorSKY-Pozadina-2000x700skeyndor.hr

Izrazite svoju
iskonsku ljepotu!

Zašto Skeyndor?

 • Temelj

  Kozmetika Skeyndor temelji se na znanstvenim i biotehnološkim dostignućima, s avangardnim pristupom ljepoti.

 • Djelotvornost

  Djelotvornost proizvoda bazira se na formulama visoke učinkovitosti koje su potkrijepljene mnogobrojnim kliničkim studijama tijekom 50 godina tradicije.

 • Skeyndor Mesoscience

  Skeyndor Vas uvodi u svijet objedinjene sofisticirane njege kroz profesionalne programe, kućnu njegu i revolucionarnu Skeyndor Mesoscience virtualnu mezoterapiju.

 • ... biti „IZVRSTAN“ ...

  Filozofija prestižnog španjolskog brenda je biti „IZVRSTAN“ s ciljem da vrhunskom njegom svaki pojedini klijent upotpuni i očuva svoju osobnost.

 • Dizajn

  Skeyndor luksuznim dizajnom svojih proizvoda zagovara eleganciju te svojim satenskim polisenzornim teksturama koži daruje ugodu, a korisnicima rezultat i zadovoljstvo.

 • Jedinstvene formule

  Djelotvorne i jedinstvene formule krema baziraju se na ekskluzivnim kompleksima aktivnih sastojaka dobivenih iz biljaka, morskih ekstrakata, minerala, vitamina i koenzima koji pomoću nanosfer tehnologije vraćaju koži izgubljenu ravnotežu.

 • Proizvodi

  Skeyndor proizvodi omogućit će pomlađivanje kože s trenutno vidljivim i dugotrajnim efektom.

Priča o Skeyndoru je započela 60-tih godina prošlog stoljeća kada su dva prijatelja g. Joan Morcillo Casas  i  Publio Puente Garrido odlučila razviti vlastitu liniju profesionalne kozmetike  koja se je tokom godina etablirala kao ekskluzivan španjolski kozmetički brand, zauzevši 2.mjesto na španjolskom tržištu profesionalne kozmetike. Prisutan u 60-tak zemalja diljem svijeta, sa preko 2000 formula, 834 provedenih kliničkih studija i sa ogromnim ulaganjima u istraživanje i razvoj, Skeyndor je danas brand koji se ponosi sa kvalitetom svojih proizvoda, inovativnim pristupom i vidljivim rezultatima pod motom „znanost kreira ljepotu“.

Profesionalan pristup, strast za inovacijama, praćenje trendova u kozmetičkoj industriji i konstantno usavršavanje doveli su Skeyndor do velikog broja priznanja širom svijeta.

50 godina

“znanost kreira ljepotu”