Skeyndor Eternal – Nova formula za beskonačnu ljepotu!

SKY-Eternal-1000x500

Nakon više od 15 godina na tržištu, u formulu proizvoda iz linije Eternal sada je uz biljne matične stanice dodana i biljna plazma, bogata faktorima rasta, koja ima odličan kapacitet pomlađivanja kože.

Nova formula štiti i stimulira nastanak novih stanica te prevenira reprodukciju senescentnih stanica.

Kako bi koža zadržala zdraviji, mladenački izgled, stanice kože imaju sposobnost gotovo beskonačnog razmnožavanja. Različiti čimbenici djeluju na usporavanje procesa regeneracije stanica, a linija Eternal djeluje upravo na sposobnost reprodukcije i oponašanje procesa koji se dešavaju u zdravim stanicama. Biljne matične stanice stimuliraju matične stanice u dermi i epidermi, bitne za održavanje gustoće i debljine mladenačke kože.

Novi aktivni sastojak, biljna plazma iz Centelle Asiatice bogata staničnim faktorima sposobna je preokrenuti postupak staničnog starenja, što je bitno za pomlađivanje dermalnog sloja.

Mehanizam djelovanja:

SKY-Eternal-01

Liposomalne matične stanice iz švicarske jabuke štite i stimuliraju matične stanice epiderme i derme, održavaju sposobnost stvaranja novih stanica i štite od vanjskih stresnih faktora.

SKY-Eternal-02

U dermi nastaju senescentne stanice i dolazi do procesa induciranog starenja ili zombifikacije, zbog lokalnog otpuštanja SASP faktora (senescence associated secretory phenotype). Nedavne studije otkrivaju da akumulirane senescentne stanice mogu inducirati susjedne ne-senescentne stanice da postanu senecentne, otuda i njihov naziv “zombi” stanice.
Plazma bogata staničnim faktorima iz Centelle Asiatice zaustavlja i poništava učinke procesa starenja u dermi i djeluje na pomlađivanje kože.

SKY-Eternal-03

Egzosomi igraju ključnu ulogu u komunikaciji između stanica kao molekule signalizacije koje pomažu regulirati procese popravka. Oni mogu poboljšati proizvodnju kolagena, potaknuti obnovu stanica, poboljšati teksturu kože i smanjiti bore. Liposomalne matične stanice iz goji bobica štite i stimuliraju stanice različitih tkiva kože te djeluju i na debljinu i elastičnost dubokih tkiva u hipodermi.

SKY-Eternal-1000x500-02

Linija se sastoji od profi tretmana i proizvoda za kućnu njegu koji se odlično nadopunjuju.

1. REDENSIFYING SERUM, 30ml

Izvanredan serum luksuzne teksture koji puni i povećava gustoću kože. Formula ja bazirana na aktivnim sastojcima biljnog podrijetla, sa iznimnim pomlađujućim svojstvima koja koži daju sjaj i vraćaju mladenački izgled. Sadrži liposomalne matične stanice iz jabuke, biljnu plazmu iz Centelle Asiatice bogatu faktorima rasta i ekstrakt boba lupine koji djeluje na strukturu kolagena.

2. REDENSIFYING KREMA / BOGATA KREMA, 50 ml 

Krema topive teksture koja puni i pomlađuje kožu. Zahvaljujući iznimnom djelovanju biljnih aktivnih sastojaka, daje koži čvrstoću i puninu, ublažava mimičke linije i bore i daje koži bezvremensku ljepotu. Sadrži liposomalne matične stanice iz jabuke, biljnu plazmu iz Centelle Asiatice bogatu faktorima rasta i jambu ekstrakt koji potiče staničnu koheziju.

3. REDENSIFYING KREMA OKO OČIJU, 15 ml

Idealno za smanjenje znakova starenja u području oko očiju. Formula s izvanrednim biljnim sastojcima zaglađuje bore, smanjuje tamne kolutove i vrećice ispod očiju te ujednačava ton kože. Uz matične stanice jabuke te biljnu plazmu iz Centelle Asiatice sadrži i jambu ekstrakt koji potiče staničnu koheziju, heljdu za smanjenje podbuhlosti i vodu sa ledenjaka koja djeluje dekongestivno.

4. REDENSIFYING NOĆNO ULJE, 30 ml

Redensifying ulje za zrelu kožu svilenkaste teksture i mirisa s daškom jasmina. Ostavlja kožu glatkom, opuštenom i dobro nahranjenom. Za doživljaj koji obuzima sva osjetila.
Sadrži liposomalne matične stanice goji bobica, Jambu ekstrakt, ekstrakt boba Lupine koji popravlja strukturu kolagena, te ulja pšeničnih klica, sezama, avokada, makadamije i jojobe.

5. PROFESIONALNI TRETMAN

Vraća koži puninu, a preporuča se kod zrele kože i kože sa znakovima fotostarenja. U tretmanu se koriste 3 ritaula masaže i tretman je veoma ugodan.

SKY-Eternal-1000x500-03

Učinkovitost novih Eternal formula potkrijepljena je i dokazana kliničkim studijama.
Žene koje su sudjelovale u ovim studijama imale su vidljive rezultate*.

  • 100% žena – mlađa i revitalizirana koža
  • 95 % žena – ublažene mimičke bore i bore oko očiju
  • 90 % žena – ublaženi tamni kolutovi i vrećice ispod očiju
  • 100 % žena – koža je nahranjenija, sa smanjenim znakovima umora i opuštenija nakon korištenja Redensifying noćnog ulja.

Instrumentalni testovi su pokazali smanjenje bora na koži** do 68%.
* Test upotrebe proveden na 22 dobrovoljca. Postupak: jednom tjedno u salonu i svakodnevna primjena kućne njege unutar 4 tjedna.
** instrumentalni test (VISIA procjena smanjena bora. Prosječno smanjenje: 20%)