Kako postići njegovani izgled kože?

SKY-Kako_postici_njegovani_izgled_koze-100x500-202000507

Tri osnovna tipa kože su masna, normalna i suha. Svaki tip može imati i podtipove, odnosno različite zone. Za optimalne rezultate bitno je prilagoditi njegu karakteristikama podtipa.

Kod masne kože postoji klasična masna tzv.“pubertetska koža“, mješovita, masna dehidrirana i problematična koža u kasnijoj dobi.

Kod normalne kože postoji dehidrirana i koža sa hiperpigmentacijama.

Kod suhe kože postoji klasična suha koža koja je posljedica hormonskog disbalansa i suha i istanjena koža u zrelijim godinama.

Za postizanje najboljih rezultata, stručnjaci uvijek preporučuju odlučiti se za proizvode jednog branda i koristiti kombinaciju proizvoda koji Vam najviše odgovara, te s vremena na vrijeme prilagoditi njegu, ovisno o potrebama kože. Sigurno ste primijetili da potrebe kože kroz godinu nisu iste. Ima perioda kad je koža zahtjevnija i tada se ne smije posezati za teškim i „masnim“ kremama, nego je tada treba njegovati sa serumima, koncentratima ili boosterima koji će djelovati ciljano i zadovoljiti njezine potrebe. Na taj način nećemo opteretiti kožu nego ćemo joj osigurati upravo ono što joj je u tom trenutku potrebno.

Ono što volimo kod Skeyndor kozmetike, a složit će se i naši dugogodišnji korisnici, je da su uz savjet stručne osobe koja zna odrediti najbolju kombinaciju za Vašu kožu, rezultati izvrsni.

Skeyndor ima široku paletu proizvoda koja pokriva sve potrebe kože od 18-te godine nadalje i uključuje preparate za profesionalne tretmane u salonu i proizvode za kućnu uporabu.

Koža je normalna do mješovita, zimi dehidrirana. Zimi koristim Power retinol kremu i Power retinol serum navečer, danju Eternal serum. Čim oslabi zima ide kombinacija Corrective seruma i  Corrective kreme oko očiju i po potrebi Power Oxygen serum i Global lift eliksir. Obožavam Skeyndor pa sam si priuštila i njihov njegujući puder za normalnu i mješovitu kožu(Skincare make up Vitamin C brightening matte foundation), Phenomenon maskaru i Skincare makeup Highlight powder duo. Samo njegovana koža je lijepa koža i zato uvijek odabirem Skeyndor❤️

Koža je zrelija suha i dehidrirana, ali uz Skeyndor vidno poboljšana. Koristim Natural defence dnevnu i noćnu kremu, Global lift eliksir i Timeless prodigy kremu oko očiju. Naravno s oduševljenjem sam uključila i dekortivu – Skincare make up Age preventing tekući puder i Phenoenon maskaru. Još jedna zadovoljna i vjerna korisnica. Hvala Skeyndor❤️

Mlada osoba 🙈😊, moj problem je mješovita koža sa izraženom T zonom, koja je uz to i dehidrirana zbog povremenih dermatitisa.

Za tretman masne kože koristim Clear balance serum i Clear balance pjenu za pranje, kada krene dermatitis koristim Uniqcure SOS koncentrat (7 dana). Za svakodnevnu njegu koristim Power hyaluronic booster i Power hyaluronic emulziju.

Imam suhu kožu i naglašene mimičke bore. Zato koristim Uniqcure lifting ampule, Eternal sleeping oil navečer, prije spavanja i  novu Corrective kremu za dan.

Imam suhu kožu sa izraženim borama i oduševljena sam sa Global lift kompletom 😂