DUALTABS – dnevna doza energije i vitalnosti

Twinlab Dualtabs-1000x500

Kako bi maksimalno iskoristili dodatke prehrani prilikom odabira proizvoda treba voditi brigu o obliku vitamina i minerala. Prirodne oblike naše tijelo prepoznaje kao svoje i u potpunosti ih iskorištava. Najbolja opcija je ako su ti prirodni oblici i kelirani tj. kombinirani sa amino kiselinama koje se nalaze u našem organizmu.

Posebno formulirani oblici vitamina i minerala u biljnoj bazi u Twinlab Dualtabs-u prepručuju se svim osobama koji imaju nedovoljni unos vitamina i minerala iz hrane. Dualtabs se posebno preporučuje osobama pod stresom (studenti, poslovni ljudi…), starijim osobama, kroničnim bolesnicima i rekonvalescentima te sportašima koji imaju povećane potrebe za vitaminima i mineralima.

TWL-DualTabs-NOVODualtabs tablete sadrže odvojene vitaminske i mineralne slojeve sa 16 esencijalnih vitamina te 12 minerala. Smanjena je tako mogućnost međudjelovanja, a osigurana optimalna apsorpciju i iskoristivost. Specijalna tehnologija izrade osigurava postepeno otpuštanje tijekom cijelog dana, pa je dovoljna jedna tableta dnevno. Vitamini B kompleksa sudjeluju u svim metaboličkim procesima u organizmu stoga su posebno zastupljeni u ovoj formuli.  Od mikroelemenata za jačanje imuniteta najpotrebniji su selen i cink dok vitamin A pomaže u oporavku sluznice i jača imunitet. Vitamini C i E pružaju snažnu antioksidativnu potporu i jačaju imunitet. Dualtabs sadrži specijalno obloženo željezo koje ne uzrokuje probavne teškoće.

Zaštićena biljna baza kompleksa prirodnih bioflavonoida (rutin i hesperidin) poboljšava apsorpciju i iskoristivost aktivnih tvari iz formule. Ekstrakti acerole i šipka, bogati su prirodni izvor vitamina C i antioksidansa dok probiotička kultura (Lactobacillus acidophilus) regulira fiziološku crijevnu floru.

Prirodni proteolitički enzimi iz ananasove palme i papaje omogućuju bolju iskoristivost hranjivih tvari iz hrane, dinamički djeluju na probavu, pa se preporučuje uzimanje Dualtabsa nakon obroka.

Dualtabs je izrađen od provjerenih i najkvalitetnijih sirovina suvremenim tehnološkim postupcima, a staklena ambalaža nema interakciju sa sadržajem tako da su cjelovitost i kvaliteta proizvoda zagarantirani.

Zbog pažljivo odabranog sastava, na temelju znanstvenih istraživanja, svakodnevnim uzimanjem Dualtabs osigurava optimalnu nadopunu prehrane i omogućuje bolju apsorpciju hrane, adekvatni unos esencijalnih nutrijenata potrebnih za održavanje imuniteta i općeg zdravstvenog stanja.