MAGNEZIJ – pomoć nakon novogodišnjeg tulumarenja

twinlab-naslovna

Ukoliko ste nakon perioda slavlja umorni i nedostaje vam energije magnezij može biti od velike pomoći. Besane noći i bogata novogodišnja trpeza kod većine dovode do umora, iscrpljenosti i lošeg sna.

Iako nije najzastupljeniji mineral u organizmu magnezij je esencijalan za cijeli niz funkcija važnih za održavanje zdravlja cjelokupnog organizma. Osim što sudjeluje u mineralizaciji kostiju, magnezij regulira cijeli niz metaboličkih procesa  važnih za stvaranje energije pa učinkovito doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Magnezij je važan za prijenos živčanih impulsa na mišiće pa je esencijalan i za pravilan rad srca i probavnih organa. Optimalni unos magnezija osigurava i normalno funkcioniranje živčanog sustava pa pomaže kod napetosti i stresnih situacija.

TWL- MAGNESIUM

Zimi je prehrana često deficitarna sa svježim namirnicama provjerenog porijekla. Ne konzumira se dovoljne zelenog lisnatog povrća organskog porijekla (blitve, kelja, kupusa, brokule) koje je bogato magnezijem. Tjelesne zalihe magnezija dodatno se troše u stresnim situacijama, kod prevelikog unosa hrane i alkohola, a posebno su ugroženi starije osobe, adolescenti i sportaši. Najčešći simptomi nedostatka magnezija su iscrpljenost, kroničan umor i manjak energije, grčevi u mišićima, visok tlak, loš san, anksioznost, slaba probava, česte glavobolje i migrene, te pojačani simptomi PMS-a.

Iako se na tržištu u posljednje vrijeme pojavilo dosta novih proizvoda sa magnezijem Twinlab Magnezij provjereni je i siguran dodatak prehrani koji zadovoljni korisnici odabiru već više od 25 godina.

Kapsulirani oblik omogućuje jednostavnu primjenu te optimalnu iskoristivost bez unosa umjetnih sladila i aditiva koji se upotrebljavaju u proizvodnji drugih proizvoda.

Osim što je jedan od najisplativijih proizvoda na tržištu pogodan je za osobe koji imaju probleme sa probavnim traktom, trudnice, starije osobe  koji trebaju izbjegavati unos dodatnih aditiva (bojila, sladila, punila), a koja se nalaze u šumećim oblicima.

375 miligrama u jednoj kapsuli zadovoljava preporučene dnevne potrebe za magnezijem. Poželjno ga je uzeti navečer prije spavanja kako bi se postigla što bolja apsorpcija i učinkovitost. Magnezij naime pomaže opuštanju mišića pa tako pospješuje miran san i potpuni odmor.

Do isteka zaliha u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama možete pronaći specijalno promotivno pakiranje Twinlab Magnezija 100 + 20 kapsula gratis po cijeni od 99,94 kn.