Gdje se nalazite:   Početna >> Uniqcure
AKTUALNO
 

Skeyndor Prestige Club

                                                                          ***************************************************

NOVA TWINLAB WEB STRANICA:

 www.twinlab.hr

 

 

Distribucija

Uniqcure

Nova era personalizirane kozmetike! 8 vrsta ampula vrlo visoke koncentracije aktivnih sastojaka, dokazanog kliničkog djelovanja, sa specifičnim djelovanjem na različite tipove i problematiku kože.

RENEWAL PEELING CONCENTRATE (OBNAVLJAJUĆI KONCENTRAT) 

Preporuča se za posvjetljivanje i obnovu beživotne „debele“ kože sa proširenim porama i ožiljcima od akni. Bazira se na kombinaciji 3 vrste kiseline (glikolna, glukonodelta laktonska i fitinska) ukupne jačine 15%.

INTENSIVE HYDRATING CONCENTRATE (KONCENTRAT ZA INTENZIVNU HIDRATACIJU)

Dubinski hidratizira i rebalansira kožu. Sadrži prirodni faktor hidratacije, prekursor hijaluronske kiseline i pantenol.

SOS RECOVERING CONCENTRATE (SOS KONCENTRAT)

Štiti, balansira i dubinski smiruje kožu, a preporuča se kod osjetljive i reaktivne kože, sklone atopiji ili kuperozi ili nakon invazivnih estetskih tretmana. Sadrži Madecassosside i ekstrakte Cardiospermum halilcababum i crnog ribiza.

DARK- SPOT CORRECTING CONCENTRATE (KONCENTRAT ZA KOREKCIJU TAMNIH MRLJA)

Ujednačava ten i daje koži  porculanski izgled. Djeluje tako da blokira stvaranje melanina, te sprječava nakupljanje lipofuscina, pigmenta starenja. Sadrži heksilrezorcinol, niacinamid, ekstrakte uljane repice, pšeničnih mekinja i Candida saitoana. 

BRIGHTENING GLOW (KONCENTRAT ZA POSVJETLJIVANJE I SJAJ) 

Sa 10%-tnim vitaminom C za umornu kožu sa slabije izraženim mrljama i blagim znakovima starenja potiče posvjetljivanje iznutra i pojačava prirodni sjaj kože.

INSTANT LIFTING CONCENTRATE (KONCENTRAT ZA INSTANT LIFTING)

Daje opuštenoj i umornoj koži trenutno blistav efekt. Sadrži hidrolizirani elastin i koncentrat sojinog proteina. 

WRINKLE INHIBITING CONCENTRATE (KONCENTRAT PROTIV BORA)

Sa sinergijskim djelovanjem 3-ju snažnih dekontraktora (Gaba, peptin koji djeluje poput botulina i sintetizirani zmijski otrov). Preporuča se kao alternativa ili za održavanje kod botoks tretmana. Djeluje na mimičke bore, bore oko očiju te čeone bore.

REDENSIFYING FILLING CONCENTRATE (KONCENTRAT ZA PODIZANJE VOLUMENA)

Sa 3D efektom stimulira, popunjava bore i pomlađuje kožu iznutra. Preporuča se za kožu koja je izgubila čvrtoću, a djeluje na nazolabijalne bore i bore na vratu.

 

26.08.2015

Esencijalne masne kiseline su one masne kiseline koje su neophodne za normalno funkcioniranje organizma, a moraju se unijeti hranom. Postoje omega 3 i omega 6 kiseline.

 

Opširnije
11.06.2015

Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”) kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom, a uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože.

Opširnije
13.03.2015

Bromelain je zajedničko ime za skupinu proteolitičkih enzima (za razgradnju bjelančevina), dobivenih iz  izdanaka ananasa (Ananas comosus). 

Opširnije