Gdje se nalazite:   Početna >> Royal Jelly
AKTUALNO
 

Skeyndor Prestige Club

                                                                          ***************************************************

NOVA TWINLAB WEB STRANICA:

 www.twinlab.hr

 

 

Distribucija

Royal Jelly

Linija ROYAL JELLY - matična mliječ - borac protiv faktora koji izazivaju oksidaciju. Starenje kože je povezano s prirodnim faktorima kao što su godine i naslijeđe, ali i vanjskim faktorima (stres, zagađenje i izloženost suncu).

Da bismo izbjegli tragove prijevremenog starenja i tragove zamora, Skeyndor je napravio tretman s matičnom mliječi, obogaćen destresinom,  proteinima svile i nanosferama s vitaminima. Njegova primjena će pomoći održavanju izgleda mlade, meke, sjajne i svježe kože.

 

Krema s matičnom mliječi i proteinima svile. 

Emolient krema za vlaženje kože, namjenjena za prevenciju bora i preuranjenog starenja kože usljed stresa, sunčanih zraka, slobodnih radikala i zagađenja zraka.

 

26.08.2015

Esencijalne masne kiseline su one masne kiseline koje su neophodne za normalno funkcioniranje organizma, a moraju se unijeti hranom. Postoje omega 3 i omega 6 kiseline.

 

Opširnije
11.06.2015

Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”) kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom, a uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože.

Opširnije
13.03.2015

Bromelain je zajedničko ime za skupinu proteolitičkih enzima (za razgradnju bjelančevina), dobivenih iz  izdanaka ananasa (Ananas comosus). 

Opširnije