Gdje se nalazite:   Početna >> Skeyndor Prestige Club
AKTUALNO
 

Skeyndor Prestige Club

                                                                          ***************************************************

NOVA TWINLAB WEB STRANICA:

 www.twinlab.hr

 

 

Distribucija

Skeyndor Prestige Club

OBAVIJEST

Želimo Vas obavijestiti kako od 1.06.2017. godine odobravamo samo potpune Skeyndor Prestige kartice sa 6 original računa i 6 pripradajućih barkoda.

Kako smo mijenjali Kartice, te sa traženih 8 barkoda prešli na 6 sa pripadajućim original računima, dali smo prijelazno razdoblje preko godinu dana i uvažavali i kopije računa, Kartice sa manje od 6 računa ili barkoda, te različite kombinacije.

Sve Kartice pristigle nakon 1.06.2017. koje ne ispunjavaju tražene zahtjeve neće moći biti odobrene zbog unošenja potrebnih podataka Kartice u program i samim time neće biti poslan gratis proizvod, bez iznimaka.

 

Kako se učlaniti u SKEYNDOR Prestige Club ...

Hvala što ste brigu o svojoj koži prepustili Skeyndoru i učlanili se u Skeyndor Prestige klub. Nadamo se da ste zadovoljni korištenjem Skeyndor kozmetike i rado bismo Vam poslali jedan od navedenih proizvoda, kao mali znak pažnje.

Molimo Vas da izaberete jedan od sljedećih poklona:

 

 

Power Hyaluronic booster

 

Pure C 7,5%-ni koncentrat, 14x1 ml

 

Power C emulzija/krema

 

Antioxidant Q10 serum

 

Vrijedi od 28.08.2018.

Farmex d.o.o. zadržava pravo na povremene promjene poklona.

26.08.2015

Esencijalne masne kiseline su one masne kiseline koje su neophodne za normalno funkcioniranje organizma, a moraju se unijeti hranom. Postoje omega 3 i omega 6 kiseline.

 

Opširnije
11.06.2015

Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”) kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom, a uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože.

Opširnije
13.03.2015

Bromelain je zajedničko ime za skupinu proteolitičkih enzima (za razgradnju bjelančevina), dobivenih iz  izdanaka ananasa (Ananas comosus). 

Opširnije