Gdje se nalazite:   Početna >> O nama
AKTUALNO
 

Skeyndor Prestige Club

                                                                          ***************************************************

NOVA TWINLAB WEB STRANICA:

 www.twinlab.hr

 

 

Distribucija

O nama

Farmex d.o.o. je tvrtka koja se bavi veleprodajom, distribucijom, zastupanjem i promocijom farmaceutskih i kozmetičkih brandova na hrvatskom tržištu.

Kako znanost uvijek ide naprijed, nama je cilj pratiti svjetske trendove, te pronaći i ponuditi inovativne i učinkovite preparate, za čiju kvalitetu možemo jamčiti svojim imenom.

Tim stručnih ljudi, sa višegodišnjim iskustvom u farmaceutskoj branši, ovdje je pronašao svoj izazov.

Prvi kupac su nam stručne osobe – doktori i farmaceuti, njihovo mišljenje i preporuka  temelj je na kojem gradimo mrežu naših lojalnih kupaca.  

26.08.2015

Esencijalne masne kiseline su one masne kiseline koje su neophodne za normalno funkcioniranje organizma, a moraju se unijeti hranom. Postoje omega 3 i omega 6 kiseline.

 

Opširnije
11.06.2015

Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”) kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom, a uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože.

Opširnije
13.03.2015

Bromelain je zajedničko ime za skupinu proteolitičkih enzima (za razgradnju bjelančevina), dobivenih iz  izdanaka ananasa (Ananas comosus). 

Opširnije