Gdje se nalazite:   Početna >> Linija Twinlab

Linija Twinlab

 

ZAŠTO TWINLAB ?

1.    Twinlab posjeduje svoje vlastite proizvode pogone u Utah-u gdje je i smještena tvornica biljnih proizvoda i čajeva Nature's Herbs i Alvita.

2.    Nabavljaju se najskuplje sirovine od najkvalitetnijih svjetskih dobavljača: npr. Hoechts, Nutrition 21, InterHealth itd.

3.    Izuzetna se pažnja posvećuje kontroli sirovina i proizvodnog procesa.

4.    Stručnjaci Twinlaba kreiraju vizionarske formule, ali i znanstveno potkrijepljene. Uz visoko kvalitetne sirovine te formule postaju izuzetno djelotvorne.

5.    Twinlab u svojim razvojnim laboratorijima razvija svoje tehnološke procese npr. celmins i krebmins, metodu keliranja minerala sa svim organskim kiselinama koje sudjeluju u Krebsovom ciklusu, jer time minerali ulaze u organizam u spojevima u kojima ih organizam iskorištava.

       NIČEGA NEMA PREMALO, NITI IČEGA PREVIŠE

6.    Twinlab je razvio posebnu tehnologiju miješanja i zaštite supstanci u proizvodu što osigurava identičnost i postojanost sadržaja.

7.    Svojom najmodernijom tehnologijom Twinlab uspijeva načiniti proizvode odličnog okusa i bioiskoristivosti. Njihove proizvode zbog toga cijene i stručnjaci i potrošači.

8.    Na brojnim ispitivanjima sadržaja i kvalitete različitih privatnih i državnih instituta Twinlab uvijek dobiva najviše ocjene jer, što je izuzetno važno, Twinlab uvijek sadrži ono što deklarira u točno navedenim i deklariranim količinama.

9.    Twinlab-ovi proizvodi najbliže su prirodi.

10.  Kapsule su zaštita za djelatne tvari koje time nisu izložene svjetlosti i oksidaciji kao površina tablete.

11.  Kapsule se lako gutaju i omogućuju najjednostavniji i najprirodniji unos djelatnih komponenti u organizam.

 

 

AMINOKISELINE

IMUNITET

 

  MINERALI

MULTIVITAMINI I MINERALI

OMEGA-3 MASNE KISELINE

SPECIJALNE FORMULE

VITAMINI I ANTIOKSIDANSI

DODACI PREHRANI ZA SPORTAŠE

Raznolika i uravnotežena prehrana i zdravi način života od izuzetne su važnosti za očuvanje zdravlja. Preporučene dnevne doze proizvoda ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvodi se moraju čuvati od dohvata male djece. Proizvodi navedeni na web-stranici ne moraju nužno biti dijelom distributivnog asortimana. Sastojci i način primjene proizvoda su informativnog karaktera i podložni su promjenama. Detaljne specifikacije o proizvodima nalaze se na tekstu označavanja.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

26.08.2015

Esencijalne masne kiseline su one masne kiseline koje su neophodne za normalno funkcioniranje organizma, a moraju se unijeti hranom. Postoje omega 3 i omega 6 kiseline.

 

Opširnije
11.06.2015

Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”) kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom, a uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože.

Opširnije
13.03.2015

Bromelain je zajedničko ime za skupinu proteolitičkih enzima (za razgradnju bjelančevina), dobivenih iz  izdanaka ananasa (Ananas comosus). 

Opširnije