Gdje se nalazite:   Početna >> Linija Skeyndor >> Profesionalni tretmani
AKTUALNO
 

Skeyndor Prestige Club

                                                                          ***************************************************

NOVA TWINLAB WEB STRANICA:

 www.twinlab.hr

 

 

Distribucija

Profesionalni tretmani

MEZOTERAPIJA

MESOSCIENCE tvrtke SKEYNDOR asortiman je proizvoda s područja mezoterapije koji je namijenjen ordinacijama i vrhunskim kozmetičkim salonima. Zasnovani na principima virtualne mezoterapije bez igala, proizvodi MESOSCIENCE tvrtke SKEYNDOR, djelovanjem četiri vrste struja (aktivirajuća struja, elektroporacija, hidroelektroforeza i krioforeza) unose visoku koncentraciju pročišćenih aktivnih sastojaka u središnje slojeve kože. Time se na kontroliran način postiže visoka opskrba određenim tvarima u posebnim zonama. To je selektivan način rada, praktičan za kombiniranje i lagan za primjenu. Nekoliko čimbenika djeluju kao prijenosnici i oni se miješaju s ampulama ultrakoncentrata, kojima se tretiraju uobičajeni problemi kao što su bore, čvrstoća kože, strije i celulit. Proizvodi MESOSCIENCE tvrtke SKEYNDOR oblikovani su tako da se automatski prilagođavaju pravilima i opremi koja se obično koristi u dermokozmetici, smanjujući tako upotrebu dodatnih proizvoda ili aparata.

DP-110 PLUS ULTRASONIC by SKEYNDOR

Visoko sofisticirani aparat za ultrazvučni piling kože.
Tehnika se zasniva na kombinaciji mehaničkih i električnih vibracija, na frekvencijama od 25000 vibracija u sekundi, uz 6 zvučnika koji pojačavaju sonoforezu. Ultrazvučni efekt prodiranja dubinski čisti kožu dok ju istovremeno i masira. Izvrsni rezultati se postižu u čišćenju kože i smanjenju bora, mitesera i mrlja, čineći kožu trenutno sjajnijom, čišćom i elastičnijom. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa profesionalnim tretmanom.

 

OSTALI PROFESIONALNI TRETMANI

POWER OXYGEN

Tretman za opskrbu kože kisikom i stvaranje zaštitne barijere protiv vanjskog zagađenja. Kombinacija aktivnih sastojaka za jače djelovanje: oksigenirajući, protiv zagađenja, antioksidativni, detoksificirajući i prebiotički.
 

 

TIMELESS PRODIGY 

Linija TIMELESS PRODIGY, spoj znanost i luksuza, inovativna je formula koja predstavlja vrhunac dosadašnjeg istraživanja i razvoja u Skeyndoru.
Sadrži 25 aktvnih sastojaka visoke koncentracije, čije je djelovanje dokazano sa ukupno 130 kliničkih studija.

 

 

TIMELESS PEEL SEQUENTIAL SYSTEM - TRETMAN PROTIV BORA

 

 

 

BRIGHTENING PEEL SEQUENTIAL SYSTEM - TRETMAN PROTIV PIGMENTACIJA

 

Prvi kompletan višeslojni piling u 3 faze: PRE-PEEL-POST.

Visoke koncentracije aktivnih sastojaka za maksimalnu učinkovitost.

 

BODY SCULPT LIGHT LEGS TRETMAN ZA DRENIRANJE I PROTIV ZADRŽAVANJA TEKUĆINE

POWER HYALURONIC TRETMAN ZA PODRUČJE OKO OČIJU I TREPAVICE

 

POWER RETINOL – TRETMAN INTENZIVNOG OPORAVKA

Potiče proces obnove i pomlađivanja kože koja je izgubila mladoliki izgled pod utjecajem UV zraka (bore, tamne pjege, ožiljci, otvorene pore i sl.).

Sadrži Bakuchiol i HS ekstrakt soje - "retinoidne supstance" koje zajedno sa retinolom potiču proces obnove i pomlađivanja kože.

Paket sadrži:

KONCENTRAT ČISTOG RETINOLA

Biološka anti age krema sa čistim koncentriranim retinolom. Maksimalna koncentracija ČISTOG RETINOLA je 0.15% u jednom profi tretmanu.

ORGANSKO ULJE NEVENA

Tekućina zlatne boje sa svojstvom relaksiranja kako bi se spriječilo crvenilo kože nastalo pod utjecajem retinoida. Bogato karotenoidima (prekursori vitamina A).

MASKA EKSTRAKTA JANTARA

Maska s ekstraktom jantara je fascinantan materijal antioksidativnih i revitalizirajućih svojstava sposobna održavati ljepotu kože.

INTENZIVNA KREMA S ANTIOKSIDANSIMA

Krema visoko koncentriranog udjela antioksidativnih ekstrakata i aktivnih sastojaka, formulirana za zaštitu supstanci osjetljivih na slobodne radikale. Također, ublažava znakove starenje. SPF 15.

 

 

BODY SCULPT DESTOCK

Set za 6 tretmana - formula sa ketonima maline i zelenom kavom koja donosi brze rezultate. Aktivne supstance koje potiču lipolizu i djeluju na smanjenje nadutosti, "anti water efekt".

 

Paket sadrži:

o Faktor radiofrekvencije s toplinskim efektom
o Ultrazvučni faktor s efektom topljenja masti
o Wrap za masažu za poboljšanje konture tijela

 

 

 

 

POWER HYALURONIC

Pospješuje hidrodinamiku kože na prirodan način, sjedinjavanjem hijaluronske kiseline različitih molekularnih težina i moćnih aktivatora tj. akvaporina.
Poboljšava vlažnost kože, daje trenutan osjećaj hidratacije i  smanjuje bore.
 

 

 

GLOBAL LIFT

Cjeloviti lifting tretman koji se bazira na [ProGEN-in] tehnologiji, razvijenoj u SKEYNDOR laboratorijima.

Tretman je usmjeren na marker starenja progerin i njime se postiže efekt facijalnog liftinga, punoće lica i smanjivanja masnoća ispod brade ( podbratka).

Progerin je disfunkcionalna bjelačevina smještena u nuklearnoj membrani, čija se količina povećava propadanjem i starenjem stanica, uzrokovanih unutarnjim i vanjskim čimbenicima. Mjerenjem koncentracije ove bjelančevine određuje se biološka dob stanica. Što je koncentracija progerina veća, to je stanica starija.

Smanjivanje razine staničnog progerina znači suprotan efekt od starenja i propadanja stanica, što dovodi do  pomlađivanja i obnavljanja  staničnog tkiva.

 

 

 

 

AQUATHERM

Komplet Aquatherm recovery 02 smiruje osjetljivu kožu sklonu kuperozi, pospješuje njezin prirodan oporavak jačajući je u borbi protiv vanjskih agresivnih utjecaja i spriječava prijevremeno starenje.

 

 

 

NATURAL DEFENCE

Natural Defence profesionalni produkti jačaju prirodnu obranu kože, potiču proces hidratacije i regeneracije. Korigira bore i učvršćuje opušteni tonus kože. Linija sadrži specifčnu kombinaciju aminokiselina, elemenata u tragovima, morskog planktona i vitamina.

 

 

 

 

CORRECTIVE

Profesionalni tretman Corrective djeluje na kontrakcije mišića, povećava volumen i gustoću kože te poboljšava staničnu arhitekturu i komunikaciju. Namijenjen je svima koji žele odgoditi pojavu prvih mimičkih borica ili korigirati već postojeće duboke mimičke bore i opušteni tonus kože.

 

 

 

ETERNAL LINE

Profesionalni tretman Eternal line sadrži matične stanice ekstrahirane iz ploda zelene jabuke Uttwiler Spätlauber. Potpuno regenerira, revitalizira, pomlađuje i učvršćuje kožu te samim time stvara prirodan i dugotrajan lifting efekt.

 

 

 

 

NOVI POWER C+

Power C+ profesionalni tretman za posvjetljivanje trenutno daje sjaj koži i poboljšava izgled. Idealno za borbu protiv slobodnih radikala. Energizira oštećenu i/ili dehidriranu kožu. Prosvjetljuje i unificira ten.

 

 

 

CLEAR BALANCE

Clear balance je linija proizvoda namijenjena normalizaciji triju glavnih razloga nečistoće kože: hiperseborea, hiperkeratoza i sklonost infekciji. Za ispravan estetski tretman nečistoća na koži, potrebno je definirati radi li se o upalnim ili ne - upalnim lezijama stoga što na njih utječu različiti faktori te se i tretiraju na drugačiji način i drugačijim proizvodima.

 

26.08.2015

Esencijalne masne kiseline su one masne kiseline koje su neophodne za normalno funkcioniranje organizma, a moraju se unijeti hranom. Postoje omega 3 i omega 6 kiseline.

 

Opširnije
11.06.2015

Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”) kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom, a uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože.

Opširnije
13.03.2015

Bromelain je zajedničko ime za skupinu proteolitičkih enzima (za razgradnju bjelančevina), dobivenih iz  izdanaka ananasa (Ananas comosus). 

Opširnije