Gdje se nalazite:   Početna >> Linija Skeyndor >> Skin Oxygen
AKTUALNO
 

Skeyndor Prestige Club

                                                                          ***************************************************

NOVA TWINLAB WEB STRANICA:

 www.twinlab.hr

 

 

Distribucija

Skin Oxygen

Kisik je od iznimne važnosti za našu kožu jer sudjeluje u procesu stvaranja stanične energije koja je neophodna za vitalnost i regeneraciju stanica. Nedostatak kisika na staničnom nivou uzrokuje prijevremeno starenje te umoran, beživotan i „sivkast“ izgled kože. Linija Skin Oxygen obogaćuje kožu kisikom, vlaži je, štiti od slobodnih radikala i usporava proces starenja.

SKIN OXYGEN KREMA

Potiče opskrbu kože kisikom i tako revitalizira tkivo oštećeno zbog loše stanične prokrvljenosti. Sadrži fosfolipide, ceramide i ekstrakte mikroalgi koji devitaliziranoj koži vraćaju izgubljeni sjaj, stimuliraju ubrzanu obnovu stanica i na taj način usporavaju proces starenja kože.

SKIN VELOURS serum s Alpha ceramidima

Koktel ceramida, vitamina i fosfolipida s jakim antioksidativnim djelovanjem, regenerira međustanični matriks i vraća mladenački izgled umornoj koži.

 

26.08.2015

Esencijalne masne kiseline su one masne kiseline koje su neophodne za normalno funkcioniranje organizma, a moraju se unijeti hranom. Postoje omega 3 i omega 6 kiseline.

 

Opširnije
11.06.2015

Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”) kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom, a uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože.

Opširnije
13.03.2015

Bromelain je zajedničko ime za skupinu proteolitičkih enzima (za razgradnju bjelančevina), dobivenih iz  izdanaka ananasa (Ananas comosus). 

Opširnije