Gdje se nalazite:   Početna >> Linija Skeyndor >> Natural Defence
AKTUALNO
 

Skeyndor Prestige Club

                                                                          ***************************************************

NOVA TWINLAB WEB STRANICA:

 www.twinlab.hr

 

 

Distribucija

Natural Defence

Linija Natural Defence namijenjena je njezi zrele kože. Proizvodi sadrže savršen spoj vitamina, aminokiselina i proteina koji pomažu u borbi protiv bora, vlaže i učvršćuju kožu te potiču njezinu prirodnu zaštitu.

 

CC AGE DEFENCE KREMA SPF 30

Formula bazirana na hibridnoj kozmetičkoj tehnologiji, 4 proizvoda u jednom kako bi se postigao idealan ten:

o Makeup sa colour-correcting tehnologijom (prirodni pigmenti)
o Hidratantna krema - sadrži hijaluronsku kiselinu
o Antiage krema - sadrži jambu ekstrakt i vitamin c
o Krema za sunčanje SPF 30

Pakiranje: 40 ml                            

Nijanse:                                                                                                                 

  • 01 za svijetliju put
  • 02 za tamniju put

 

BB  AGE DEFENCE KREMA SPF 15

Pruža trenutačan sjaj, daje prirodan izgled i anti age efekt. Antioksidativni ekstrakt i biomimetički peptidi proteina kože štite od stanične oksidacije i doprinose stvaranju novog kolagena u koži. Bez parabena.

Pakiranje:40 ml

Nijanse:

  • 01 za svijetliju put
  • 02 za tamniju put

BLAGO MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE

Nježna emulzija za svakodnevno čišćenje svih tipova kože.

TONIK S ALOE VEROM

Bezalkoholni tonik koji uravnotežuje pH vrijednost kože te ju vlaži i umiruje. Sadrži aminokiseline, proteine i ugljikohidrate biljnoga porijekla.

 

ULTRA HIDRATANTNA KREMA 24h

Krema s učinkom dugotrajne hidratacije. Sadrži L-PCA, sastojak koji oponaša mehanizam prirodnog vlaženja kože s 24 satnim djelovanjem. Obogaćena je morskim planktonom koji aktivira sintezu ceramida. Preporuča se za sve tipove kože.

KREMA PROTIV BORA

Noćna krema s višestrukim djelovanjem koja aktivira staničnu respiraciju i time obnavljanje tkiva kože. Povećava dostupnu energiju (ATP),obnavlja oštećenu barijeru te istodobno vlaži i čini kožu otpornijom. Svakodnevnom primjenom smanjuje se dubina i vidljivost bora.

 

HRANJIVA KREMA

Hranjiva noćna krema za učvršćivanje kože. Sadrži kombinaciju aminokiselina, oligoelemenata i vitamina za dubinsku, vremenski programiranu revitalizaciju, odnosno veću čvrstoću, punoću i sjaj.

 

 

 

KREMA ZA LIFTING VRATA sa kalcijem

Učvršćujuća krema za vrat i dekolte, idealna za opušteni tonus kože.Stimulira staničnu energiju i održava vlažnost kože.

 

 

26.08.2015

Esencijalne masne kiseline su one masne kiseline koje su neophodne za normalno funkcioniranje organizma, a moraju se unijeti hranom. Postoje omega 3 i omega 6 kiseline.

 

Opširnije
11.06.2015

Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”) kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom, a uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože.

Opširnije
13.03.2015

Bromelain je zajedničko ime za skupinu proteolitičkih enzima (za razgradnju bjelančevina), dobivenih iz  izdanaka ananasa (Ananas comosus). 

Opširnije