Gdje se nalazite:   Početna >> Linija Skeyndor >> Eternal line
AKTUALNO
 

Skeyndor Prestige Club

                                                                          ***************************************************

NOVA TWINLAB WEB STRANICA:

 www.twinlab.hr

 

 

Distribucija

Eternal line

Najnovije dostignuće u svijetu kozmetike, linija s matičnim stanicama!

Stanice su osnovne građevne jedinice naše kože, a stvaraju se u najdubljem (bazalnom ) dijelu epidermisa. U tom se sloju stvaraju i posebne superstanice odnosno matične stanice koje su odgovorne za obnavljanje tkiva, kolagena, elastina, hijaluronske kiseline i besprijekoran izgled kože. Ove stanice imaju specijalan metabolizam s potrebom za specijalnim hranjivim sastojcima, bez kojih slabi regenerativna i reproduktivna sposobnost matičnih stanica, a to se vrlo brzo manifestira kao prijevremeni znakovi starenja kože : dehidriranost, bore, opušteni tonus, nedostatak elasticiteta... Brojne studije iz područja genetskog inženjeringa ukazuju na to da se specijalni sastojci za hranjenje i vitalnost matičnih stanica kriju unutar drugih superstanica sličnih karakteristika, kao što su matične stanice ekstrahirane iz bilja.
ETERNAL linija objedinjuje sve dobrobiti matičnih stanica ploda zelene jabuke Uttwiler Spätlauber i jamči reaktivaciju svih bioloških procesa usporenih starenjem. Regenerira, štiti i stimulira kožne stanice te daje dugotrajni efekt pomlađivanja.

 

SLEEPING OIL

Proces regeneracije stanica je najintenzivniji noću kada se pojačava sinteza proteina i pojačava dotok hranjivih tvari. Kako bi intenzivirao taj prirodni proces i potpomogao proces hranjenja i obnove kože, Skeyndor nudi Eternal ulje za noć.

Hranjivi eliksir koji poboljšava mikroreljef i tonus kože te daje koži sjaj.
Nemasna satenska tekstura idealna je za suhu, zrelu i nedovoljno nahranjenu kožu.

IDEALNA KOMBINACIJA PRIRODNIH ULJA, ESENCIJA I EKSTRAKATA.

Formula objedinjuje 5 prirodnih ulja koja ciljano djeluju na buđenje prirodnog sjaja: avocado (hrani), makadamija (hidratizira), sezam (obnavlja), jojoba (štiti), pšenične klice (antioksidant).

 

SERUM INTENSIVE

Izuzetno koncentrirani serum sadrži nanoliposome matičnih stanica biljnoga porijekla. To je snažni eliksir za revitalizaciju, obnovu i hranjenje matičnih stanica naše kože koji joj vraća izgubljeni volumen, čvrstoću, mladolikost i svježinu.

 

 

 

KREMA ETERNAL

Jedinstvena anti-age krema koja vraća koži izgubljeni volumen i punoću te vidljivo učvršćuje i redefinira crte lica. Sadrži nanoliposome matičnih stanica ekstrahirane iz ploda zelene jabuke Uttwiler Spätlauber. U slučaju vrlo opuštenog tonusa kože, preporuča se kombinirati kremu sa serumom Eternal intensive.

 

 

KREMA OKO OČIJU

Krema za područje oko očiju s nanoliposomima matičnih stanica biljnoga porijekla, obogaćena vodom švicarskih ledenjaka. Učinkovito zaglađuje bore, učvršćuje i regenerira kožu. Područje oko očiju izgleda svježije i blistavije.

 

26.08.2015

Esencijalne masne kiseline su one masne kiseline koje su neophodne za normalno funkcioniranje organizma, a moraju se unijeti hranom. Postoje omega 3 i omega 6 kiseline.

 

Opširnije
11.06.2015

Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”) kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom, a uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože.

Opširnije
13.03.2015

Bromelain je zajedničko ime za skupinu proteolitičkih enzima (za razgradnju bjelančevina), dobivenih iz  izdanaka ananasa (Ananas comosus). 

Opširnije