Gdje se nalazite:   Početna >> Linija Skeyndor >> Corrective
AKTUALNO
 

Skeyndor Prestige Club

                                                                          ***************************************************

NOVA TWINLAB WEB STRANICA:

 www.twinlab.hr

 

 

Distribucija

Corrective

Jedinstvena linija za prevenciju i korekciju mimičkih bora koja daje brze rezultate zahvaljujući patentiranoj, inovativnoj kombinaciji sastojaka – sintetiziranog zmijskog otrova koji ublažava kontrakcije mišića, glavnog krivca za stvaranje mimičkih bora. U kombinaciji s hijaluronskom kiselinom i specifičnom mješavinom biljaka postiže se efekt popunjavanja dubokih bora i sprečavanje pojave novih.

INSTANT KREMA ZA POPUNJAVANJE BORA

Anti-age krema s efektom fllera koja djelotvorno popunjava i ublažava mimičke bore. Sadrži ekstrakte mikroalgi, zahvaljujući kojima vraćamo koži izgubljeni volumen i punoću.

ODSTRANJIVAČ MIMIČKIH BORA OKO OČIJU

Preparat za ciljano popunjavanje mimičkih bora s lifting efektom. Refektirajuće mikročestice poput korektora trenutno prikrivaju borice i umor oko očiju.

SERUM ZA UBLAŽAVANJE BORA

Intenzivan koncentrat na bazi sintetiziranog zmijskog otrova koji mehanizmom djelovanja oponaša učinak botoksa tako što smanjuje mikrokontakcije mišića i kože. Sadrži peptide za lifting efekt i hijaluronsku kiselinu za popunjavanje bora.

INSTANT FILER ZA POPUNJAVANJE BORA OKO USANA

Kombinacija visoke koncentracije hijaluronske kiseline i sintetiziranog zmijskog otrova s efektom fllera tj. popunjavanja i zaglađivanja dubokih bora iznutra. Ostali aktivni sastojci regeneriraju vezivno tkivo.

 

26.08.2015

Esencijalne masne kiseline su one masne kiseline koje su neophodne za normalno funkcioniranje organizma, a moraju se unijeti hranom. Postoje omega 3 i omega 6 kiseline.

 

Opširnije
11.06.2015

Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”) kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom, a uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože.

Opširnije
13.03.2015

Bromelain je zajedničko ime za skupinu proteolitičkih enzima (za razgradnju bjelančevina), dobivenih iz  izdanaka ananasa (Ananas comosus). 

Opširnije