Gdje se nalazite:   Početna >> Linija Skeyndor >> Clear Balance line
AKTUALNO
 

Skeyndor Prestige Club

                                                                          ***************************************************

NOVA TWINLAB WEB STRANICA:

 www.twinlab.hr

 

 

Distribucija

Clear Balance line

Profesionalna linija proizvoda razvijena kako bi se normalizirala tri glavna uzroka nečistoće kože: hiperseboreja, hiperkeratoza i sklonost infekciji.

Za garanciju efikasnog estetskog tretmana, nužno je utvrditi radi li se o neupalnim ili upalnim lezijama stoga što obje vrste nastaju iz različitih razloga pa se i tretiraju na drugačiji način drugačijim proizvodima.

CLEAR BALANCE uključuje dvije linije proizvoda za kućnu uporabu i u salonima ljepote, a za ispravan tretman ta dva osnovna tipa aknastih lezija: proizvodi za tretman normalizacije koji štiti proliferaciju elementarnih aknastih lezija (neupalnih) i proizvodi za brzo djelovanje za povremenu uporabu a koji ubrzavaju evoluciju upalnih lezija.

Također, postoji i grupa pomoćnih proizvoda osmišljenih za umanjivanje estetskih efekata akni na koži koja već jedno vrijeme pati od akni: ožiljci (mikrokeloidi), otvorene pore (parakeratoza), masni izgled i upala.

Proizvodi CLEAR BALANCE su razvijeni s ne – komedogenim ekscipijentima slobodnih od ulja i masnoća te se prilagođavaju posebnim potrebama tih tipova kože bez stvaranja masnoće ili sjaja.

GEL ZA ČIŠĆENJE I ZAŠTITU MASNE I AKNAMA SKLONE KOŽE   

Aktivni sastojci povećavaju razinu antimikrobnih peptida (PAM). Tako se poboljšava prirodna obrana od nastajanja nečistoća. Matira kožu, ne sadrži ulja, SPF 15.

SERUM ZA INTENZIVNU NJEGU

Ublažava izgled  tragova i sitnih ožiljaka na masnoj koži

Proizvod standardizira  postupak oporavka kože i umanjuje karakterističan izgled velikih, proširenih pora. Ne sadrži ulja.

FAKTOR ZA NORMALIZACIJU PORASEBOROIČNE KOŽE

Faktor za njegu seboroične kože i sklonosti sjaju

Redefiniranje izgleda pora i normalizacija seboreičnih svojstava masne kože sklone aknama. Prezentirana u obliku liposoma tako da svoj fokus seboregulacije usmjeri na razinu lojnih žlijezda. Ne sadrži ulja.

MASKA ZA ČIŠĆENJE I  DODATNU NJEGU

Lagano adstringentna nježna maska

Osvježava i standardizira izgled pora. Bezmasna formula vlaži i vraća ravnotežu zaštitnih lipida bez masnih ili sjajnih tragova.

PJENA ZA DNEVNO ČIŠĆENJE MASNE, SEBOROIČNE KOŽE   

Pjena za čišćenje za svakodnevnu uporabu redovitom primjenom pomaže poboljšanju izgleda dijelova kože sklonih aknama.

 

26.08.2015

Esencijalne masne kiseline su one masne kiseline koje su neophodne za normalno funkcioniranje organizma, a moraju se unijeti hranom. Postoje omega 3 i omega 6 kiseline.

 

Opširnije
11.06.2015

Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”) kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom, a uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože.

Opširnije
13.03.2015

Bromelain je zajedničko ime za skupinu proteolitičkih enzima (za razgradnju bjelančevina), dobivenih iz  izdanaka ananasa (Ananas comosus). 

Opširnije