Gdje se nalazite:   Početna >> Kako se učlaniti u SKEYNDOR Prestige Club
AKTUALNO
 

Skeyndor Prestige Club

                                                                          **************************************************

  Raspored mjerenja za

 RUJAN 2017. 

 

Distribucija

Kako se učlaniti u SKEYNDOR Prestige Club

OBAVIJEST

Želimo Vas obavijestiti kako od 1.06.2017. godine odobravamo samo potpune Skeyndor Prestige kartice sa 6 original računa i 6 pripradajućih barkoda.

Kako smo mijenjali Kartice, te sa traženih 8 barkoda prešli na 6 sa pripadajućim original računima, dali smo prijelazno razdoblje preko godinu dana i uvažavali i kopije računa, Kartice sa manje od 6 računa ili barkoda, te različite kombinacije.

Sve Kartice pristigle nakon 1.06.2017. koje ne ispunjavaju tražene zahtjeve neće moći biti odobrene zbog unošenja potrebnih podataka Kartice u program i samim time neće biti poslan gratis proizvod, bez iznimaka.

 

Za kupnju 6 proizvoda iz linije SKEYNDOR šaljemo Vam POKLON koji možete sami odabrati!

  • zatražite na prodajnom mjestu knjižicu Skeyndor Prestige Cluba

  • nakon svake kupnje sačuvajte račun i izrežite "barkod" sa pakiranja 

  • kada sakupite 6 barkodova, pošaljite original račune i barkodove zajedno sa čitko popunjem kuponom iz knjižice, na našu adresu: Farmex d.o.o., Cehovska 106, 42 000 Varaždin

Proizvode nije potrebno kupiti na istom prodajnom mjestu.

 

POKLONE možete odabrati OVDJE...

 

26.08.2015

Esencijalne masne kiseline su one masne kiseline koje su neophodne za normalno funkcioniranje organizma, a moraju se unijeti hranom. Postoje omega 3 i omega 6 kiseline.

 

Opširnije
11.06.2015

Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”) kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom, a uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože.

Opširnije
13.03.2015

Bromelain je zajedničko ime za skupinu proteolitičkih enzima (za razgradnju bjelančevina), dobivenih iz  izdanaka ananasa (Ananas comosus). 

Opširnije